favicon

OVER ONS

‘ICT STEUN IN AL UW PROJECTEN’

JUVIS is het ICT Webdevelopment en ondersteuningsbedrijf die zijn focus heeft op zowel startende ondernemers als grote projecten. JUVIS is een kleinschalige onderneming opgestart door 3 vrienden met elk hun expertise in ICT.  Als bedrijf zijn wij operationeel in Emmen en omgeving met onze visie op Noord-Nederland.

 

Sinds jaren houdt ons team zich individueel bezig met ontwikkelingen binnen de sector van software development. Sinds 2019 kwam het idee om onze krachten en kwaliteiten te bundelen om gezamenlijk tot geweldige resultaten te komen. Ons kern-team bestaat momenteel uit 4 personen met elk hun eigen disciplines. Op volgorde van het kopje ‘ONS TEAM’; Justin Ripassa, Vincent van der Zee, Stef van Zwienen en Raymond Ripassa.

Belangrijk vinden wij dat software toegankelijk(er) wordt voor zowel de startende ondernemer als de partijen met grote projecten. Hiervoor hanteren wij een aantrekkelijke startersprijs voor het eerste project die door een partij bij ons wordt ondergebracht. Deze startersprijs ligt altijd 30% onder het tarief van onze concurrenten. 

Service stopt bij ons niet bij het opleveren van het project!   Wij vinden het essentieel dat onze klanten 24 uur per dag een beroep kunnen doen op onze service indien er iets niet naar toebehoren functioneert.

Voor snel contact kan altijd gebeld worden naar +31 6 11174213 of +31 6 50231480.

WIJ HOPEN U SNEL TE ONTMOETEN!

 

SAMEN EEN PROJECT ONTWERPEN EN REALISEREN?

Schuiven naar boven